HIT KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hit Kebab. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:59 Extra vlees betaald maar moest fiets hebben om vlees te zoeken.
11 sep 2022 om 20:25 Tevreden!
7 sep 2022 om 20:29 Het eten was niet heel warm maar wel lekker. Bezorgtijd: Veel langer dan oorspronkelijk aangegeven. Werd op een bepaald moment niet meer geüpdatet via de app
7 sep 2022 om 7:42 Ben nog steeds op men cola's aan wachten dat ik betaalt heb en ni gekregen heb
4 sep 2022 om 20:53 2 u wachten op bezorging is er gewoon los over! Eten niet echt wauw, fritten slap
4 sep 2022 om 20:11 Favorite delivery place, always on time, really nice food and really nice delivery people
29 aug 2022 om 8:56 De pitta en scharma was lekker en nog warm maar de frieten waren niet lang genoeg gebakken en was wel wat weing voor dat geld
16 aug 2022 om 8:05 Bezorgtijd 90 minuten maar uiteindelijk waren het er 120 minuten. Bleef duren.....
14 aug 2022 om 22:01 Lekker warm en mooi op tijd
9 aug 2022 om 20:22 Hele snelle levering,nog sneller dan verwacht! Ik had durum maxicana besteld.daar zat sambal bij en extra look.Maar geen saus enkel te zien daarom punten minder
8 aug 2022 om 22:38 De bezorging was vroeger dan verwacht dus zalig! Maar het eten is enorm duur voor wat je maar krijgt..grote pita €8,50 was precies een kleine de frieten waren wak en koud net zoals de rest van het eten..spijtig..veel te duur voor wat het is spijtig
7 aug 2022 om 20:34 De spaghetiie carbonara was niet zo heel lekker maar de rest van het eten was goed en lekker en vriendelijke bezorger ik zal zeker nog eens bestellen in de toekomst